Tacka vet jag min valp!

Min kära valp har gett mig två insikter nu när jag har haft henne.. Tänkte lista de här:

1. Jag är verkligen INTE redo att bli mamma!!

2. Jag behöver jobba med att förbättra mitt tålamod..

Jag har aldrig haft en ängels tålamod, snarare tvärtom.. Jag har alltid haft ett jäkla humör! Fast blir inte rädda nu, jag är en väldigt snäll människa ;) Men, jag tappar tålamodet snabbt och blir lätt irriterad. Men det går över väldigt fort - bara jag får skrika och svära och gå iväg och vara för mig själv. Så brukar det inte ta mer än 5 min innan jag är glad igen! :)

Sen att jag inte är redo att bli mamma, enkelt. Jag vill ut och röja mer, ha kul.. Träffa vänner utan att behöva fundera på hundvakt/barnvakt.. Guud man blir verkligen låst med ett barn! Nu kommer Meja att mogna med tiden och det står förhoppningvis inte på föräns jag kan lämna henne själv mer, hon är så gott som vuxen om ett år.. Ett barn ska tas om hand i 18 år! Herrejävlar!!!


Neej någon mamma kommer jag inte bli den närmaste framtiden! Så TACK mitt hjärtagull för att även du lär mig så mycket saker, om mig själv men även om så mycket annat.






Älskar båda min älsklingar jättemycket!! <3



Mysiga låtar som jag tycker om :)

Idag har det varit en lugn dag.. Jag har läst ur en bok, tränat med hundarna och sett på film. Vet inte vad jag ska skriva om så jag slänger in mina senaste favoritlåtar! ;) Hahaha.. jag är inne i en balladperiod, så ni som tycker sånt är boring behöver inte lyssna på musiken ;)













Några låtar iaf :) haha.. Ha en fortsatt trevlig söndag! Må så gott!!

Kram kram

Vart finns äventyret??

Frustrationen är ett faktum, jag har inget att göra med mitt liv, inget att hitta på och jag känner mig instängd i min egen kropp och min egen tillvaro. Jag känner att jag håller på att kväva mig själv...

Inte bokstavligen då - men på själsligt, andligt plan..

Såå VARFÖR ska det vara så förbaskat svårt att lämna gamla, tråkiga, inkörda hjulspår här i livet för att upptäcka nya?? Vad är det som behövs för att vi verkligen ska lämna de gamla mönsterna och skapa nya?? Behöver vi en vilja av stål? Handligskraftighet? Självdiciplin? Eller behövs alla tre?

Anledningen till varför jag skriver är för att jag själv håller på att gå i taket!! Över hela min situation. Men hur mycket jag än hittills har försökt - så har jag inte gjort något åt det. Jag har väl inte försökt tillräkligt antar jag, det är just att ta det där steget.. ut ur trygghetszonen som känns obehagligt. Jag antar att jag är ett djupt vanedjur som gillar de här gamla säkra, trygga - men jävligt tråkiga - spåren i mitt liv. Så det krävs nog en gnutta mod också för att ändra om sina livsvanor helt och hållet.

Men jag ska fundera på det och jag SKA göra något åt alltihop - vad det blir? Återstår att se ;)

Jag saknar även min egna dator, vill lägga in musik och bilder på den! Sen finns det en till sak som jag saknar och det är solen!!! Vart tusan har den tagit vägen!? Såg den en gnutta imorse, men bara för en fisminut.. Sen gömde den sig bakom molnen igen..



 

Jag skickar en solig hälsning ändå till alla som behöver den! Vi får tända ljus och göra det bästa av situationen.

Kramkram!


Nu såå!

Jag och min syster har fixat med min blogg idag!! :) Visst blev den fiiin??? ^^ Jag är riktigt nöjd! jag ska bara ändra färg på texten runt då man ska kommentera, den är ju svart... Men det får jag göra en annan dag, för nu orkar jag inte hålla på längre!

Idag:
Jaa idag är det fredag och som vanligt har jag inget att göra.. Ska vara hemma och gosa med mina kära hundar!  Jag ska gå ner och se om det är något på tvn, men det brukar inte vara det.

Allt annat rullar på, jag har inte pluggat alls så mycket med kolhydraterna som jag skulle behöva!! Men det är upp dig mig att se till så jag får lite självdiciplin här i livet ;) Jag ska ha tenta den 6 dec så det är läge att komma igång nu!

Meja är lydig och duktig, vi tränar på.. men jag är noga med att inte tjata in momenten. Nu håller jag på att lära in fotposition, targeten och klicker. :)

Ni kanske undrar varför min sida är så "rymd" inspirerad?? haha kort och gott, jag tycker om att kolla på universum. Kolla på stjärnorna.. Universum är mystisk, vacker och ändlös.. Jag gillar det.

Ha en fortsatt bra fredag!
Kramar


Såå skönt!!

Den bortsprunga hundens ägare har hört av sig nu och hennes farmor kommer och hämtar hunden så snart hon kan!! :)

När jag var ute och gick med honom, så visade det sig att det var en tik! :D SÅ jag gick hem och ringde till polisen för att rätta till uppgifterna och strax efter hörde ägaren av sig.. Det är en väääldigt stoor och robust tik! Inte alls som Mimmi eller Lattja.. ^^ Men men, såå skööönt att hon ska få komma till sin ägare som varit sjuk av oro!

Igår var vi till Mora som sagt, men det blev ingen adapterköp.. Han som lagt undan en till mig la den så synlig så kollegan såg den inte! Får svänga in en annan dag. Jag beställde även en bricka till Meja med hennes namn och mitt mob.nr på. :) Ska ta en bild på den sen när den kommer!!

NU ska jag fortsätta med mitt.. :)
Hej hopp!!

Vov vov! sa det..

Igår när vi skulle till att gå och lägga oss så skällde det utanför våran dörr... Klockan var rätt mycket, så vi undrade ju vems hund det kunde vara. Öppnade dörren och där stod en Jämthundshane som vi aldrig sett förut!

Han är stor, snäll och ganska så tjock.. :) Vi ringde till polisen för att berätta att vi "hittat" en hund. Så ägaren bör ju ringa till polisen idag, tycker jag!! Då får han/hon reda på att det är vi som har hand om honom. Det är nackdel med de här jäkla chippen! Att man inte kan se vad hunden har för nr och söka själv på SKK..

Och nu så håller jag på och visar Meja att det inte är ett dugg farligt med en hund som står och skäller i hundgården... Hon är väldigt ljudkänslig verkar det som.

Nu ska vi röja ut i köket, ska väl hjälpa till! Sen bär det av till Mora.. Meja ska vaccineras och jag ska köpa min adapter till datorn!

Good Bajs! :)


Stolt matte!!

Idag har jag och min lilla skrutt varit på valpkurs! Det gick jättebra!! Jag börjar få stor motivation till att träna hund igen och ska börja aktivera min vuxna hund mer nu!! :)

Vi har övat på sitt, ligg, inkallning, gå fint i koppel och kontaktövningar..

Tänkte även presentera min vovvar :)

Namn: Lexie
Ålder: 6 ½ år
Ras: Eng Cocker Spaniel
Tycker om: Broccoli, Ceeas Balls, Köttbullar, korv, blodpudding, Spåra, ligga i sängen och goosa..
Tycker inte om: Stora klumpiga hundar, barn, valpar och all tänkbar medicin/piller.




Namn: Meja
Ras: Eng Cocker Spaniel
Ålder: 12 Veckor
Tycker om: Busa, träna, godis, katten! och ligga och mysa i sängen/soffan.
Tycker inte om: Att vara själv och sitta bak i bilen, men vi övar på det. :)



Meja busar med Alice. Min tvillingsysters Grand Danios på 7 mån. :)

Jag ska ta och ta nya bilder på Meja, hon växer ju så det knakar ;) Imorgon bär det av till mora för att ta 12v sprutan. Nu ska jag ta och lägga mig!

Må så gott!
Kramar


God dag!!

Ny dag, nya möjligheter!! Upp till mig att ta tillvara på de ;)

Har vaknat tagit hand om valpis och sovit en stund igen på soffan.. Nu är jag hyfsat pigg och ska gå ut i det grådaskiga vädret för att träna med min Pottsork! Ni har ju lite läxa tills imorgon då kursen fortsätter. Sen ska jag träna med Lexie och ta en långpromenad.

Får se vad jag ska hitta på sen, städa mitt rum kanske och läsa klart boken som jag håller på med.. Jaa får se..

Jag satt igår och kollade på sista minuten resor.. Skulle vara SÅÅ skönt att åka iväg någonstans!! Det behöver inte vara Thailand eller Spanien.. Hade räckt med att åka ner till skåne eller nått.. Haha. Bara komma bort en stund. Samla krafterna.

Men nu ska jag ta och gå ut och aktivera min Pottsork! ;) Som i dagligt tal även kallas Meja ;)

Hej hopp!

Känner mig sååå tröött!!!

Jag förstår inte!! Helt galet!

Jag känner bara för att skita i precis allt och bara gå och lägga mig, sova, sova och sova!! Men det funker ju förstås inte!

Man ska äta mat
Hundarna ska ut
Behöver plugga
Diska
Städa
Rensa
Röja
Och bara BAAAAAAAAAAAH!!! ORKA!

Inte nog med det, en kille som jag dejta för ett bra tag sen ringde idag. Men jag svarade inte. Orkade inte prata med honom! Han har lämnat ett medelande i röstbrevlådan... Får se om jag orkar lyssna.

Varför kan man bara inte bli lämnad ifred? I och för sig, nu vet jag inte vad han ville..

Men ändå!

Heej och välkommen!

Baah jag och bloggande går inte hand i hand, men det förbaskat skönt att ha någonstans där jag kan vända mig för att bara skriva av mig! Så för tusan, jag ska göra mitt bästa för att uppdatera så ofta jag kan! och även ta bilder och lägga ut.. :)

Om mig:
Jag heter Sandra, jag är en tjej med VÄLDIGT mkt tankar, grubblerier och funderingar.. Jag förundras över hur allt egentligen får plats i mitt huvud. Är inte ett dugg förvånad över att jag har spänningshuvudvärk varje dag! Jag har två hundar som jag älskar över allt annat! Jag försöker få vardagen att gå ihop - utan att jag sparkar på mig själv allt för mycket..

Jag kommer som sagt använda den här bloggen för att skriva av mig! Berätta vad som händer omkring mig och så..

Ha de gött!

RSS 2.0