Fladderfittor i Viksäng!

Idag när jag va på ICA och skulle köpa läsk och ostbågar så hamnade jag bakom en fylletant i kön... Hon är i sällskap med en manlig alkis..  De pratar om det ena och det andra inne på ICA medans hon packar ihop sina grejer som hon handlat, när jag ska ta mina grejer och gå så säger fyllatanten:

"Jaaaaa Jag vet!! Jag är en fladderfitta! Som alla andra fladderfittor här på viksäng!" :D


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!!!!!!! Hon gjorde min dag!!! Kunde hon vart runt 50 bast??

Så då vet jag vad jag har att vänta mig ;) om jag ska stanna länge här i Viksäng...

Jag har en död hund i soppåsen!

Eller neej... Ingen riktigt hund, men nästan.. Det ligger en MASSA päls där som jag raka av från lexie igår, det ser ut som en död hund. ^^

Lexie är inte helt kal, det syns inte att jag rakat bort så mycket som jag gjort. Hon har helt sjukt mycket päls som tovar sig hur lätt som helst! Så igår gick jag igenom allt med rakmaskinen så nu ser det mycket bättre ut :) Det längsta yttersta håren är kvar, så det ser inte såå dumt ut.. ^^

Nu sitter jag och försöker tyda lindas dröm :P

Hej hej

Tro

Jag har varit skitpigg hela dagen förutom nu när jag kom hem och satte mig i soffan... Har sovit 5 timmar inatt :) Satt uppe lite väl länge igår, men jag höll på med något väldigt intressant - för mig själv, så jag kunde inte slita mig! :)


Vad är det jag gör då? Jo jag har väldigt mycket olika saker som jag tror på, men jag har inte direkt levt efter min tro. Typ som en kristen går till kyrkan... Så det jag håller på med är att utforska VAD är det jag tror på och HUR ska jag kunna leva efter det. Just för att ändå skapa en rolig mening i livet som just en tro kan vara.

Den är ju inte allt, men för mig så tror jag att det kan bli väldigt utvecklande och jag kan nog komma att hitta hem till mig själv.


Låter kanske som att jag snackar goja?? Det är just därför som jag inte går in så mycket på det här ämnet... Jag är den jag är och jag tror på det jag gör... Like it or leave it.. ;) Och jag vill utveckla mig själv hela tiden, jag vill känna att nu har jag hittat hem. Och då snackar jag inte om nått fysiskt hem iform av hus eller lägenhet.. Utan hem till mig själv, mitt inre...


Jag är en riktigt spåkärring, naturhäxa och flummtant ;) I know! And I LOVE it! Det förgyller min vardag, jag mår bra av det... Sen kan jag väl tillägga att jag INTE tror på djävulen och är INTE ngn satanist ;) Djävulen är kristendomens påfund och jag tror inte på kristendomen.. Jag har min egen tro. Jag går min egen väg.. Och den vägen börjar breda ut sig framför mig nu och jag läääängtar efter att få utforska den!


Jag tror på gudinnan, jag tror på kärlek, jag tror på kvinnans inre kraft och jag tror på magi...


Nu ska häxan städa! Hej hopp ;)

 




Tv ikväll...

Ikväll ska jag se på tv, de visar rätt många program nu :)



Till att börja med så kollar jag på "its me or the dog", hon är så duktig Victoria tycker jag... Hon kör med bra metoder och har ett vettigt sätt och syn på hund. Jag har en jättebra bok av henne också! :)



Sen ska jag se på Tough Love :)

Sist men inte minst så ska jag se på filmen som går kl 21 på 3an :) Ghost Rider, den är superbra! :) Får se om jagkan se hela filmen eller hur jag gör, jag ska ju upp till skolan imorgon. Jag längtar tills jag har min legitimation och kan börja jobba ;) Men det är några månader och kurser kvar tills dess!

Sen så sitter jag och försöker få lexie att lugna ner sig, hon morrar och skäller på folket i korridoren och det spelar ju i sin tur upp Meja.. Men jag tycker om mina gofisar ändå ;)... Nu ska jag läsa lite i texterna som jag skrivit ut från nätet och sen ska jag promenera med mina sötnosar.

Kram


Disney gör bra filmer!

Jag har suttit och funderat.... Jag tycker att disney gör sååå mycket bra filmer! Det är så kul att titta på de, drömma sig bort.. komma bort från vardagen och i vissa fall så är det grymt bra musik med också ;)

Så nu ska jag lägga upp bilder på de filmer jag tycker är bäst! :)
























Lilla Kycklingen

Hahahaha jag sitter och kollar på Lilla Kycklingen, den filmen är bara såååå sööööt ^^





Jag och Linda har kommit fram till att jag är Kycklingen, linda är ankan, theres är guldfisken och vem som ska vara grisen vet vi inte än... :P

Nu blir det lugnt...

Idag blir det en lugn slappdag med hundarna, tvn och soffan :) Jag känner mig väldigt seg idag... Hahahaha


Det var väldigt trevligt igår, vi satt och pratade, drack lite vin sen gick vi till någon pub och satt där.. :) Jag såg tyvärr inget snyggt. Det var väldigt trevligt iaf, det är skönt att gå ut och hitta på saker med folk. Det är även roligt att hitta på något om man är hemma med, behöver inte alltid vara utgång.


Jag är sjukt sugen på chokladbollar, så det ska jag baka... Och så är jag sugen på hamburgare, pommes, chips och pizza! Hahaha... Men det ska jag nog inte köpa... Jag ska göra våfflor idag hade jag tänkt :)


Bara för att plåga mig själv lite mer så tänker jag lägga upp bilder på allt jag är sugen på!




Hamburgare, pommes och iskall cola!




Chips!


Chokladbollar!



PIZZZAAAAAAAAAAA!!!


Usch va elak jag är mot mig själv! Undra om jag ska räkna mina småpengar och gå till pizzerian??


Fästmöööö... Fästmaaan...

Nej usch sånna löjliga ord!!! :P Hahahahaha... jag tycker det låter helknasigt, barnsligt att säga så.. Pojkvän låter mycket bättre eller "min man" om vi nu är gifta... Sambo är också helt okej, men huuu jeda mig om jag någon gång skulle använda ordet Fästman!! :S Hahaha


Idag har jag varit och köpt hundmat, min snälla tremenning (syssling) skjutsade mig! Det var supersnällt av henne... Så nu kan hundarna få äta igen... De har gått på vattenfasta i ca 12 timmar ^^ Maten tog slut igår när jag gav de frukost, så de fick ingen middag, men idag har de fått dubbelranson mat :).


Anledningen till att jag inte köpte någon hundmat igår var för att jag inte bestämt mig än vilken jag skulle köpa och så hade jag ingen som kunde köra mig. Jag är lite lat - jag erkänner det! Men visst kan jag ta bussen när jag ska åka och köpa 15 kg hundmat, men kan jag undvika det och istället ta en bil - så gör jag ju det!!


Nu har jag städat och lagat mat, hundarna ska ut sen ska jag göra mig iordning! jag ska dricka lite vin med några klasskompisar och så skulle vi gå ut sen på kvällen... Om inte annat så får jag gå ut själv! För nu jävlar vill jag prova på utelivet och spana på grabs! ;)


Hej hopp så länge!

Norgeflytt?

Idag har jag kollat runt och fixat lite saker. : )

Jag har till att börja med hittat ett hundfoder som jag ska prova, det kommer att bli Standardt den här gången. Hoppas att det funkar för mina sötnosar!

Sen så har jag fixat ett konto på Norska ansökningssidan för högskolestudier, får se om jag förstår hur jag ska fixa ihop ansökan... Jag har bestämt mig för att söka till högskolan i Fredrikstad, så får vi se vad som händer. Det skadar knappast att söka, jag kan alltid tacka nej. Kommer jag in så får jag se hur jag gör, om jag väljer att flytta till Norge istället eller om jag ska fortsätta här i Västerås. Nackdelen är att jag får lov att gå om första terminen, men det är inte såå farligt..


Fredrikstad ligger enligt eniro 5.5 timmars bilfärd från min hemby, 2 timmar tar det till Göteborg, 1 timme till Oslo och 2.5 timme till Karlstad:




Svarta prickarna visar Fredrikstad och Venjan. : )

Lite bilder som jag hittade på google från Fredrikstad:









Vi får se vad som händer i framtiden :)... Men det skadar inte att drömma och ha visioner!

Kramar


God Morgon!

Eller nått, jag har varit vaken ett tag... Jag ska ta och äta min gröt innan den blir kall men jag fastnade framför datorn. Jag har letat efter turism kurser till Theres ;)... Nu kollar jag efter engelska kurser med, så hon får sig en liten spark där bak.. Hahaha.. Fast det behövs nog inte, jag tycker att hon jobbar på bra!

Bra gjort att du vill ta tag i dina visioner nu!!!


Idag har jag tagit min första Aloe Vera hutt, det smakade jättegott och jag blev glatt överaskad när till och med hundarna åt upp sin mat fast jag lagt på aloe vera över maten! Det är bra.. För de behöver det..

Jag håller på och tvättar och sen ska jag städa, nu blir det frukost och sen ska hundarna ut.. Sist men inte minst så ska jag ta bussen till djurmagazinet för att handla hundmat! Det är helt slut nu...

Skriver mer sen!

Kram kram


Idag börjar det...

Mitt nya liv, eller påbörjan till det liv som jag vill leva.. Du vet, när man har en bild i huvudet och tänker "sån vill
jag vara".. eller "såå vill jag leva", jag har blivit så trött på att hela tiden tänka på saker jag vill bli, saker jag vill förändra.. Så nu har jag tagit ansvar för mig själv och tagit tag i saken!


Så vad är det som jag har gjort?


Idag så har jag gjort min första Resan tillsammans med en kvinna här i Västerås. Resan är en vägledd maditation där man går ner på djupet i sin kropp och löser upp gammla minnen, känslor, rädslor, föreställningar och ja You name it! En väldigt effektiv process som kan vara jobbig att göra, men det är det värt!

Idag så var det väldigt lindrigt, jag har kommit till insikt med flera saker... Jag har kommit ihåg några minnen som jag förlåtit och förhoppningsvis lämnat... Nu har jag 4 resor kvar att göra och varje resa tar ca 4 timmar.


Hon som skapade Resan heter Brandon Bays och hennes böcker kan jag VARMT rekomendera! Hon är helt sjukt duktig och skriver jävligt bra böcker! Jag älskar hennes böcker. Såhär ser hon ut..




Om ni är nyfikna på vad Resan är så kan ni läsa eller klicka runt lite på den här hemsidan: http://www.resanterapeut.nu/resanterapi_fragor_och_svar.html



Sen så har jag köpt Aloe Vera juice till mig själv och till hundarna... Jag köpte 3 falskor jucie med transbärssmak (den är godast) till mig själv och 2 flaskor med naturell smak till hundarna.. Aloe Vera Juicen innehåller vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter och annat som våran kropp behöver.. Jag frågade främst om c-vitaminen och hon sa att tar jag 60 ml juice om dagen så har jag fått det jag behöver på en dag av c-vitamin. Och det är viktigt för lexies skull, ska hennes kropp kunna tillgodogöra sig joden som hon får så behöver hon c-vitamin!

Jag har själv varit väldigt skepitsikt till dessa flaskor innan, men idag så kände jag att nu ska jag köpa till mig själv och hundarna - så får vi se vad som händer. Jag fick även en sprayflaska som är bra för hundarnas tassar och päls och som jag kan använda när jag vill göra rent runt ögonen och i öronen åt de.

Här finns lite mer info om Aloe Vera som jag köpt http://www.foreverliving.se/sv/hem


Så det var lite kort och gott om min dag och jag kan säga att jag är JÄTTEGLAD att jag tagit tag i mitt liv och börjat handla! Att jag tagit ansvar för mig själv och min hälsa, som i sin tur kommer att påverka mina underbara hundar! Håll tummarna för att juicen hjälper oss! Fast jag känner i hela min kropp att den kommer att göra det!

Men jag ska återkomma om jag börjar se något förändrat resultat på mig och hundarna!

Må så gott nu!
Puss!!


RSS 2.0