Jobbig dag...

Denna dagen började inget bra alls!

Jag la mig igår kväll och hade världens ångest över att jag köpt min skrivare.. (jag får alltid ångest när jag köper saker - FAST jag behöver de).. Jag kände mig stressad och pressad över onödiga saker och frusterad.

Tillslut så somnade jag i alla fall, men när jag vaknade så hade jag hjärtklappning.. Jag skakade i hela kroppen och mådde jätteilla. Efter att försökt äta frukost men det blev bara värre så skickade jag ett sms till min klasskompis och sa att jag inte kunde åka med henne till föreläsningen. Jag försökte äta lite till, men då var det bara att rusa in på toan och spy upp det.

Efteråt la jag mig på soffan med meja och somnade om.. När jag vaknade igen kl 10.00 så mådde jag mycket bättre och nu har jag lärt mig en läxa.. Att jag känna tillit till att allting ordnar sig, allting ordnar sig. För det hjälper verkligen inte mig själv om jag gör så att jag mår så dåligt!

Gud vad elak jag kan vara mot mig själv ibland!!!

Resten av dagen har jag handlat mat till mig och hundarna, promenerat och pluggat..

Det vi läser om nu är läranade och professionalisering, det handlar om hur viktigt det är att vi lär oss av våra erfarenheter. Att vi praktiserar våra kunskaper, för det är det viktigaste att få kunskapen att fastna är att praktisera den.. :)

Väldigt intressant faktiskt.

Men nu ska jag gå och lägga mig! Jag ska gå upp kl 6 imorgon :)

kort uppdatering..

Idag har jag varit på upprop på skolan.. Det känns jättebra! Jag har lite saker som jag behöver fixa, men det kommer att ordna sig!! Jag ska bara ta det lugnt och lösa en sak i taget.. :) :)

Nu har jag slösurfat ett tag och ser på tv.. Jag ska ta och stänga ner och fixa lite innan jag går och lägger mig..

Bilder på min lägenhet kommer så fort jag fixat iordning och satt upp gardiner, hyllor och tavlor ^^

Ha de!
Kram

Sitter och dricker vin..

Det är söndag kväll och jag sitter och smuttar på ett glas rött vin, det är så gott att bara ha lite i glaset och dricka lite av då och då.. Idag har jag skaffat mig e-legitimation och ansökt om pengar på csn på deras hemsida :) Hoppas jag får pengarna snart, har extremt lite att leva av just nu..

Jag har kollat lite på Mejas uppfödares hemsida :) De fick CERT på deras yngsta tik på MY DOG i Göteborg och så kommer de att få en valpkull nu i februari :) Det ska bli skitkul att få se bilder på de små söta liven sen när de tittar ut. Annars så håller jag på och packar ihop mina saker..

Jag blev inte miljonär den här gången heller på LOTTO, jag blir helt sjuk på det här med pengar alltså! Jag förstår att det är en av de vanligaste stressfaktorerna i vårat land.. Brist på pengar får mig att på skitdåligt idag! Jag blir så frustrerad! Jag hoppas att jag får pengar från csn snart iaf..

Sen jävla ska turen vända.. För jag SKA vinna en större summa någon gång!! Jäkla anamma! Har jag bestämt mig för..

kort uppdatering

Det är snuskigt kallt ute! har varit runt 30 minusgrader.. mössa, vantar, halsduk, täckbyxor och täckjacka räcker inte länge! Som tur är så vill inte mina hundar heller vara ute så länge..

Vi håller oss inne och myser/busar istället ^^... Jag har fått tag på en mysig liten etta i Västerås. Bara jag får sätta min egen prägel på den så kommer nog det att bli skitbra..

jag har varit och sett på bio idag, Göta kanal 3.. Men den va då sådär, 2an är bäst..

Hej hopp alla glada! :)

Flyttstress

Jag har haft fullt upp under jul och nyår, så att hålla på och uppdatera bloggen har kommit i andra hand... Jag har iaf kommit in på högskolan i Västerås :) :) :)

Så nu ska jag fixa med en massa, jag behöver hitta en lägenhet, ringa till hjälpmedelscentralen i falun så jag kan få en bärbar slinga, skaffa csn lån, packa alla mina saker... Jaa faaan, jag känner mig skitstressad över allt! Eftersom jag inte vet vad som ska hända.. Om jag hittar någon lägenhet och för att jag inte har några pengar till övers.. Det stressar mig mest av allt...

Jävla skit allting är!

Toppen på berget så är Lexie värsta surpuppan, flyger på alice och meja för ingeting... Är så tröttsamt...


RSS 2.0