Kort, kort uppdatering..

Jaa nu var det länge sen jag uppdaterade... Men jag har inte haft så mycket att skriva..

jag pluggar på som vanligt.
Meja ska flytta hem tills skolan är slut.
Jag har fått mitt schema för sommaren nu.

Annars så har det inte hänt så mycket mer..

:)

Rolig valborg

Jaa jag trodde att jag skulle få lov att sitta hemma själv och mysa med Meja, men det blev inte så.. :)

Jag fick ett sms från Maria och sa att jag kunde komma till de, det var supertrevligt! Så jag och Meja var på fest igår ;) Det var 3 kärlekspar där.. Maria och Jan, en kompis till jan och hans blivande fru.. och så jag och Meja! Hahaha... Jaa jag hade jätteroligt iaf! Trevligt sällskap och det var såå snällt att Meja fick följa med...

Hon gjorde sig hemmastadd direkt när hon kom in genom dörren.. Hon sprang runt och kollade läget som om hon varit där många gånger förr. Hon är härlig, min lilla hund! Det är en gåva att ha henne just nu, hon har visat mig hur roligt det faktiskt är att ha hund..

Men men, åter till kvällen.. Det bjöds på grillad kyckling, grillspett och kebabspett.. Champange, vin och så pommes och sallad... och sås... det va mumma iaf!!! God kaka blev det till efterrätt med..

Meja passade på att smaka lite på köttet när det låg på bordet ;) Så hon gjorde sig lite VÄL hemmastadd, plus att hon försökte sno maten från grillen med.. Den låg in PÅ grillen, men bredvid.. Jag avskyr när hundar snor mat eller andra saker!

Jaa väldigt trevlig kväll... När jag va ut och rastade Meja så stötte jag på nån lustig typ... Men han var trevlig iaf


RSS 2.0